+34 968 079 014
info@dreamcasas.com

Los Alcazares, Spain
September 26, 2022, 9:00 am
Mostly cloudy
20°C
 
 

Dutch

VIND SAMEN MET ONS UW DROOMHUIS IN SPANJE!

We lezen het in de kranten en horen het in de tv-programma’s. Het is nú de tijd om een droomhuis te kopen in Spanje. En een eigen plekje onder de zon, wie wil dit nu niet? Maar hoe vind je nu zo’n droomhuis en hoe zorg je ervoor dat je geen miskoop doet?

Ik zal mij eerst even voorstellen: mijn naam is Nico Zentveld en ik woon en werk al 15 jaar in de streek Murcia in Spanje. Samen met mijn compagnon heb ik het bedrijf Dream Casas. Wij kunnen u helpen uw droomhuis in Spanje te vinden. Onze jarenlange ervaring in aan- en verkoop in de streek Murcia in Spanje staat garant voor een juiste en zekere aankoop en een relaxte toekomst onder de zon. Wij  bieden u alles wat u nodig heeft bij de aankoop van uw huis én spreken uw eigen taal.

Ik heb zelf inmiddels mijn tweede huis op Mosa Trajectum, vlakbij de hoofdstad Murcia, gekocht en geniet samen met mijn vrouw nog iedere dag van het Spaanse leven. De streek waar wij wonen heet ook wel de ‘Costa Calida’ dat betekent ‘warme regio’. Het gebied is één van de best bewaarde geheimen van Spanje en heeft een fantastisch en gezond klimaat met wel 300 dagen zonneschijn! U vindt hier nog authentieke Spaanse dorpjes en er is geen massa toerisme. De hoofdstad Murcia is één van de mooiste steden in Spanje. Dichtbij zijn de prachtige stranden van de Mar Manor, dit betekent de grote binnenzee. Maar  in deze regio bevinden zich ook oude steden die teruggaan naar het begin van onze jaartelling, zoals Cartagena en Lorca. En houdt u van sporten dan is er genoeg te doen zoals bijvoorbeeld golfen op één de vele mooie golfbanen, snorkelen, zeilen en wandelen. En natuurlijk geven de heerlijke Spaanse keuken en wijnen dit deel van Spanje een voorsprong op alle toeristische gebieden in Spanje. Echt een regio om verliefd op te worden!

Laat ons u helpen uw droomhuis te vinden. Wij begeleiden u stap voor stap bij de aankoop van uw huis en ook tot ver na de aankoop. Hierbij staat betrouwbaarheid voor ons hoog in het vaandel, u bent bij ons in goede handen. En wilt u dit heel zeker weten dan geven wij u graag een aantal referenties, dit zijn klanten die al jaren met ons samenwerken.

Dus waarom nog wachten?Nico Zentveld
+34 657 023 127
info@dreamcasas.com
Agents - Holland
reCAPTCHA