+34 968 079 014
info@dreamcasas.com

Los Alcazares, Spain
September 26, 2022, 9:00 am
Mostly cloudy
20°C
 
 

Flemish

Graag help ik U uw droomhuis te vinden via Dream Casas.

Ik heb de eer om Dream Casas te mogen vertegenwoordigen als agente in België. Ik heb meerdere jaren ervaring in vastgoed maar vooral, ik ben zelf ook eigenaar van een appartement op de Mar Menor Golf Resort.

Mijn echtgenoot en ik kochten de eigendom in 2014 en hebben nog geen enkel moment spijt van onze beslissing!

De Costa Calida ofwel ‘de warme kust’ in de regio Murcia is één van de mooiste en meest verborgen pareltjes in Spanje. De 250 km lange kuststreek van Murcia biedt aan de ene kant onbeschermde stranden met wilde zee en aan de andere kant smalle inhammen met palmbomen en rustig water.

Naast de historische steden zoals Cartagena, Murcia en Lorca en de heerlijke Spaanse keuken en wijnen, is er voor de sportievelingen onder U een grote keuze aan activiteiten. Golf, padel, tennis, trekking, fietsen en noem maar op. Snorkelen, zeilen, stand up paddle en allerlei andere watersporten kunnen worden beoefend op de Mar Menor ofwel ‘de kleine zee’, een  spectaculaire zoutwater lagune aan zee, of aan de kusten van de Middellandse Zee. Een bezoekje aan de geneeskrachtige modderbaden in Lo Pagan is ook de moeite waard.

Zoals u ziet, voor ieder wat wils, jong en oud, natuur-, sport- en strandliefhebber !

Dit alles in 300+ dagen zonneschijn!

De mooie natuur, de zeer relaxe levensstijl en de levenskwaliteit maakt dit een ideale bestemming om te vertoeven, te wonen of als investering.

Nu is het ideale moment om te kopen dankzij de zeer gunstige prijzen!

Waaraan twijfelt U nog? Waar wacht U nog op?

Contacteer me snel en ik geef U advies en begeleiding van A tot Z bij het vinden van Uw Dream Casa in de zon!

</table

Inge De Waele
+32 495 29 99 15
inge@dreamcasas.com
Agents - Belgium
reCAPTCHA