+34 968 079 014
info@dreamcasas.com

Los Alcazares, Spain
September 26, 2022, 9:00 am
Mostly cloudy
20°C
 
 

Swedish

Hittar hos oss ditt drömhus i Spanien!

Vi läser det i tidningarna och hör det på  TV. Det är nu det är dags att köpa ett drömhus i Spanien och få sin egen plats i solen! Men hur hittar man ett sådant drömhus och hur ser du till att du inte går fel?

Jag heter  Mårten Fintling och jag har själv lägenhet i Murcia regionen i Spanien. Ett självklart val för mig och min familj eftersom det finns få områden som har bättre klimat, finare stränder och bättre golf än Murcia regionen. Tillsammans med mina kollegor driver vi Dream Casas för att ge även dig möjligheten att få tillgång till samma sak. Vi kan hjälpa dig att hitta ditt drömhus i Spanien. Vår mångåriga erfarenhet av att köpa och sälja i regionen Murcia i Spanien garanterar ett korrekt och säkert köp av din drömbostad i solen och en avslappnad framtid vid Medelhavet. Vi hjälper dig med  allt du behöver veta angående köpet av ditt Spanska hem och vi gör det på Svenska.

Jag och min fru, Lena, har en lägenhet i Mar Menor Golf Resort. En resort av det lite mer påkostade slaget men har allt du kan önska dig gällande restauranger, service, golf och bad. Badstränderna vid Havet ligger bara ca 5 km bort vid den lilla staden Los Alcázares, en liten pärla som vi i Sverige fortfarande inte fullt ut upptäckt ännu.

Regionen där vi bor kallas också “Costa Calida” som betyder “varma områden. Området är en av de bäst bevarade hemligheterna i Spanien och har ett fantastiskt och hälsosamt klimat med 300 soldagar! Här hittar du många autentiska Spanska byar och det finns ingen massturism. Huvudstaden, Murcia,  är en av de vackraste städerna i Spanien. I närheten ligger de vackra stränderna vid lagunen Mar Menor, som betyder det ”lilla havet”. I denna region finns också gamla städer som går tillbaka till början av vår tideräkning, såsom Cartagena och Lorca. Och du som älskar sport så finns det massor att göra såsom golf på en av de många vackra golfbanorna i området, snorkling, segling och vandring. Och naturligtvis läckra spanska maträtter och viner ger denna del av Spanien en hög placering bland alla turistområden i Spanien. Verkligen en region att bli kär!

Låt oss hjälpa dig att hitta ditt drömhus. Vi guidar dig steg för steg genom köpet av ditt hem och hjälper dig även långt efter köpet. Denna tillförlitlighet är vår högsta prioritet, du är i goda händer. Och du kan vara helt säker på att vi kommer att ge dig några bra referenser. Dessa är kunder som har arbetat med oss.

</table

Så varför vänta?

Mårten Fintling

+46 (0)73 626 82 23

marten@dreamcasas.com

Agents - Sweden
reCAPTCHA